donderdag 21 juni 2012

Nieuw! Gillete Fusion Proglide Styler

 'Gillete Fusion Proglide Styler' ( een hele mond vol om uit te spreken hé? Ik heb zowaar mijn uitspraak ervan moeten trainen ).


Dit is de nieuwste telg in het Gillette gamma.






Gillete ontwikkelde deze styler voor mannen die graag een mooi afgelijnde baardomtrek hebben. Zoals het gezicht van dit nieuwigheidje: Adrien Brody.






Nu, ik hou er echt enorm van als m'n vriend mijn man een mooi gedefiniëerde baard heeft rond z'n kaaklijn. Dat maakt z'n gezicht scherper en mannelijker.  


Echter: hij meet zichzelf deze look amper aan omdat hij het teveel gedoe vindt. Met zijn gewone trimmer ( zo'n lomp geval met de afmetingen van een volwaardig scheerapparaat) is hij al heel snel mis en heeft hij een haarloos' gat' in z'n kaaklijn dat nergens op lijkt waardoor hij het uit frustratie dan allemaal wegdoet.


En dan komt deze trimmer uit het pakketje van Gillete 'to the rescue'. Want met dit klein trimmertje kan hij veel beter bepalen hoe ver hij het haar weg wil.






En dan had m'n ventje nog een probleem. Stel dat hij er eindelijk in geslaagd was alles netjes te trimmen. Dan moest hij ook nog eens gaan scheren zodat alles mooi glad werd.


Groot nadeel: als je scheerschuim aanbrengt maak je jezelf zowaar 'blind' en zie je niet meer zo goed waar je precies aan het scheren bent.


Dat geeft ook al snel missers met de mislukte afgelijnde kaaklijn tot gevolg.


Hoewel hij de kleine trimmer al een goede verbetering vind is HET opgevulde gat in de markt voor hem toch echt de DOORZICHTIGE scheergel die nu op de markt komt. 


Hierdoor kan hij comfortabel scheren en toch blijven zien waar hij nu precies haren aan het weghalen is.


Zijn staaltje is nu al op en hij is teleurgesteld dat ik het niet NU al kon kopen in de winkel. ( deze styler en de bijhorende clear gel zijn pas vanaf juli 2012 te verkrijgen)








Tom is ook heel tevreden van het feit dat hij nu zijn gewoonlijke Gillete mesjes op dit systeem kan zetten. Zo heeft hij (wanneer je de trimmer aanzet) een bibberend scheermesje.


Volgens hem heb je veel minder wrijving als het mesje trilt en kan je heel makkelijk dicht tot tegen de huid scheren zonder irritaties achteraf.


En ik moet zeggen: na een gewone scheerbeurt heeft hij vaak last van bloedende stoppeltjes, maar door het scheermesje uit dit pakket te gebruiken had hij NIETS van irritaties of bloedende puntjes. 


Om je een idee te geven: nadat hij deze uit m'n perspakketje had gevist ging hij meteen naar de badkamer om ermee te spelen en ik hoorde hem (echt waar) kirren als een meisje.

  •  ' Whaa schat dat trekt echt niet tegen!' 
  • ' Doorzichtige scheergel ofwa! Dat zeg ik al jaren dat ik dat zou willen!'
  •  'Amaai zoet! Voelt nekeer hoe zacht!'
  •  'Da gaat hier wel een pakske sneller vooruit dan anders éh'.



Kortom: elke man zou deze in huis moeten halen.


Prijs van de styler: 24,99 euro
Prijs van de Clear Gel : 5,49 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.