maandag 1 september 2014

Olixar AquaFonik Bluetooth Shower speaker - review & WIN !

Alweer een wedstrijd op Honestbeauty?

Inderdaad ja!

De Spiderman DVD is amper de deur uit of er staat alweer iets klaar.

Deze keer kan je dit leuk hebbeding winnen.



Deze felroze schattige en multifunctionele speakers alstublieft!

Ik kreeg een exemplaar toegestuurd voor mezelf om te proberen én een exemplaar om weg te schenken!


Hoe werkt dit?


Dit is eigenlijk een externe geluidsbox die waterproof is en werkt via Bluetooth.


Je kan dus om het even welk mobiel apparaat hieraan linken en je muziek hierop afspelen.

Dankzij de zuignap kan je hem bevestigen op elk glad oppervlak zoals bijvoorbeeld een raam, badkamertegels, een spiegel, je dampkap , ...




Je speelt je muzieklijst van je PC, tablet, gsm , .. dus gewoon af waar je wil ( zolang het apparaat binnen een straal van 10 meter van de speakers is).

Ik kan dus perfect in m'n bureau m'n afspeellijst klaarzetten op m'n laptop en daarna in de douche verder genieten van m'n muziek. Luider zetten, stiller zetten, volgend nummer, vorig nummer, ... je kan er zowat alles mee wat je op een traditionele muziekspeler vindt.

Als deze speakers gelinkt zijn aan een gsm krijg je ook te horen dat je een bericht hebt gekregen of dat je gebeld wordt, EN ja kan je gsm ook opnemen en via de microfoon een gesprek aangaan!

De geluidskwaliteit is prima, beter dan die van m'n gsm. Niet excellent, maar zeker veel beter dan je zou verwachten van zo'n klein apparaatje.

Ikzelf vind het ook ideaal om Lars z'n favoriete muziek af te spelen zonder vrees dat de tablet / laptop eraan zal geloven.  Gewoon in de buurt van z'n speelhoek op het raam plakken en voila.

Te verkrijgen via Mobile Fun voor de prijs van 25,49 euro of al je een gelukzak bent kan je hier ook een knalroze exemplaar winnen.

 Vul gewoon onderstaand formulier in en je maakt kans ( geldig tot 8 september 2014 ) .


DOOR HET GROOT AANTAL DEELNAMES WERKT HET INVULFORMULIER NIET MEER NAAR BEHOREN, JE KAN ALTIJD GEWOON HET ANTWOORD MAILEN NAAR WEDSTRIJD@HONESTBEAUTY.BE  



Fill out my online form.
HTML Forms powered by Wufoo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.