maandag 22 december 2014

Braun onder de kerstboom - have a shavy christmas

Dankzij de ongelooflijk gulle PR-ladies van P&G mocht m'n vader een scheerapparaat uitkiezen als kerstcadeautje !

Omdat een styling scheerapparaat zoals de CruZer voor diverse baardstijlen eerder iets is voor hippe vogels en m'n vader eerder de soort ' strakke zakenman' look heeft was de keuze al snel gemaakt voor de 7 series van Braun. 


Het is ook één van de weinige scheerapparaten die volledig aan de eisen voldoet namelijk: snoerloos werken, makkelijk te reinigen en volledig kantelbare scheerkoppen voor die moeilijk overgang tussen nek en kin.



Dit exemplaar reinigt zichzelf dankzij het Clean & Renew systeem. Makkelijker kan haast niet. 


M'n papa is altijd al heel tevreden geweest van z'n Braun scheerapparaten.

En dat ik dit niet 'zomaar' zeg om te slijmen bij de dienst marketing het bewijs : 


Z'n 'oude' 3 serie  apparaat en z'n upgrade naar de 7 naast elkaar :) .



Een productomschrijving van Braun zelf : 


De Series 7 is het meest geavanceerde topklasse scheerapparaat van Braun dat geweldig presteerd. De unieke intelligente sonische technologie met 10.000 microtrillingen helpt meer haartjes af te scheren per scheerbeweging. Het is Braun's meest grondige en comfortabele scheerapparaat. Alle Series 7 scheerapparaten worden gefabriceerd in Duitsland en zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologie en design. Het ergonomische ontwerp is uitgevoerd in een elegante metaalkleur en is uitgerust met ons ultieme LCD-scherm. Bovendien kunt u genieten van het gemak van Braun's meest geavanceerde reinigingssysteem dat uw scheerapparaat automatisch reinigt, oplaadt, smeert en droogt met één druk op een knop.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.