Why be so honest?

In de periode van januari 2009 kreeg Maaike er genoeg van.

Geld betalen om je favoriete magazines aan te schaffen om tot de conclusie te komen dat de helft van de pagina's advertentie zijn en de andere helft gevuld staan met van reclame doorspekte artikels.

Valt het jullie niet op dat een testpanel in modeblaadjes een product nooit radicaal zal buizen?

Honestbeauty is in het leven geroepen als gratis alternatief voor de bekende magazines.

Cosmeticaproducten worden hier zo objectief mogelijk belicht, met hun goede en hun slechte kanten. Aangevuld met random leesvoer als fashion artikels en beautynieuws.

Geen miskopen meer, want vanaf nu weet je wat z'n geld echt waard is.Disclaimer: 


De eerlijkheid die Honestbeauty uitstraalt verwachten wij ook van onze bezoekers!

Alle elementen van Honestbeauty (foto's, illustraties, banner, achtergrond, artikels ) zijn auteursrechtelijk beschermd en/of wettelijk aangekocht. Bijgevolg mogen deze niet gekopieerd & gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming!

Wie dit toch doet kan conform de Belgische wetgeving strafrechtelijk vervolgd worden. 


Deze disclaimer is niet van toepassing op persberichten/advertorials en de bijhorende beeldmaterialen. Deze zijn eigendom van de respectievelijke merken. 

Af en toe kan je op Honestbeauty foto's tegenkomen die niet zelfgemaakt zijn en niet uit een persbericht komen. Bijvoorbeeld een afbeelding van een dagrème van een bepaald merk. In dat geval proberen wij een link te maken naar de bron van onze afbeelding, tenzij de afbeelding duidelijk een openbaar karakter heeft. 

Wedstrijden die georganiseerd worden zijn bedoeld als extraatje voor onze lezers. Een basisvoowaarde om deel te kunnen nemen aan onze wedstrijden is dan ook dat je een bezoeker bent van Honestbeauty. Personen die een wedstrijdvraag / opdracht op een externe site ontdekten maar eigenlijk nooit een kijkje kwamen namen op Honestbeauty zelf komen dus niet in aanmerking voor de wedstrijden.

Honestbeauty is geen besloten site, iedereen mag gerust een kijkje komen nemen. We maken geen onderscheid op vlak van leeftijd, geslacht, geloof, nationaliteit... bij het uitkiezen van onze winnaars.

Sommige wedstrijden zijn echter wel gebonden aan een de woonplaats. ( vb. als onze sponsor zich wenst te richten op de Belgische / Nederlandse markt )