zondag 26 juli 2009

Los poeder lichter maken en beter laten hechten

Je hebt het vast al eens meegemaakt. Je koopt een los poeder en thuis merk je dat het toch een tikje te donker is.

Hoe los je dit op zonder naar de winkel te moeten om een nieuw poeder te kopen?
Je mengt je poeder gewoonweg met rijstbloem om het te verlichten. Dat is verkrijgbaar in zowat alle supermarkten in de afdeling babyvoeding.



Grote make-upmerken als Fyrinnae maakten al priming poeder met rijstpoeder in verwerkt dus het is zeker het proberen waard om die bloem dan ook eens te gaan gebruiken als primer!
En toegeven, iets dat pasgeboren kinderen mogen eten kan niet schadelijk zijn voor je huid en het is echt stukken goedkoper dan om het even welke primer waarin ' rijstpoeder verwerkt zit'.

8 opmerkingen:

  1. wow, lijkt me een goeie tip!En, ik heb hier nog een Bare Escentuals poeder liggen die ietsje te donker is...Dus ik zal het eens uitproberen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dit ga ik zeker onthouden en ga anders ook is alleen als poeder gebruiken want dan is het transparant achtig toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zat vlkabij de Lushwinkel en ik heb er een paar keer naar binnen gekeken, niks gekocht, want het lag niet helemaal op de route voor het echte shopwerk. Zag zels volwassen mannen bij die winkel naar binnen gluren met elkaar ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is inderdaad een heel makkelijk alternatief!
    Ik had eens gelezen om zelf rijst te koken, te laten staan en indrogen en dan te malen
    maar dit is veel makkelijker!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruikt ook rijstpoeder =D van EDM

    Btw , u bent getagged ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ Olga: Ik heb nog nooit iets gekocht bij Lush. Ik ben wel al binnengestapt maar de geur is zo sterk dat het me niet waard is een hele dag hoofdpijn te hebben voor een zeepje te kunnen kopen.

    @ Celeste: Tuurlijk wil ik dat :)

    BeantwoordenVerwijderen

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.