woensdag 12 oktober 2011

The Black & Gold Fascination

Het kan geen toeval zijn. Ik plaatste mijn top drie haarverzorgingsproducten van het moment even op een rijtje en kwam tot de conclusie dat ze allen een gelijkaardige verpakking hebben.



Zwart en goud. Niet alleen een lekker classy kleurencombo maar ook de belofte van een heerlijk product als je het mij vraagt.

Om mijn haar te wassen verkies ik tegenwoordig de Gliss Kur Ultimate Repair shampoo, gevolgd door de gelijknamige conditioner.

Je haar voelt heel zacht aan en heeft een gezonde glans. De producten hebben de typische 'Gliss Kur' geur, een zoete warme geur, zoals koekjes met een vleugje sinaasappel.

Voor de prijs hoef je deze spullen zeker niet te laten. Richtprijs: 3,93 euro.

Wanneer ik mijn haar gewoon laat drogen aan de lucht geef ik mijn puntjes nog een extra verzorging met de droge olie (Essence Absolue)  voor het haar van Shu Uemura. Hierdoor voelen ze zijdezacht aan. ( En dat mag je letterlijk nemen, je haar voelt echt aan als zijde)



Gespleten puntjes? Niet voor mij!

Ok, de olie is heel duur. 49 euro voor 150ml  alstublieft! Maar voor die prijs haal je wel een wondermiddeltje in huis dat heel zuinig in gebruik is.

De krachtige werking zit er hem vooral in dat je deze olie lichtjes aanbrengt en niet hoeft uit te spoelen waardoor je haar er de hele dag van kan genieten. In tegenstelling tot een dure shampoo of conditioner.

Ik maak mezelf graag wijs dat ik met deze prachtige olie een kappersbeurt kan uitsparen omdat ik mijn puntjes niet moet laten bijknippen en ik dus bijgevolg geen verlies doe als ik deze olie aanschaf.

Damn you Shu Uemura pr-people! Net drugsdealers! Het eerste rondje is gratis, en éénmaal je verslaafd bent laten ze je lekker betalen. :p

En last but not least, de Design Pulse Iron In mist van Matrix.


Wanneer ik de moeite neem mijn haar te lijf te gaan met een stijl- of krultang wil dat nog niet zeggen dat mijn zachte lokken in een woestenij van stro moeten veranderen.

Deze styling mist van Matrix beschermt je haar tegen hitte tot 204°C en voorkomt zo schade door de haardroger of stijltang.

De geur van dit product doet denken aan kokosnoot en geeft instant een mooie glans en een zachtere touch.

Daarnaast blijft het kapsel ook langer in model. Wat moet je meer hebben?

Prijs: 16,50 euro.


6 opmerkingen:

  1. Leuke producten ! Ben wel benieuwd naar de olie van Shu Uemura maar die prijs he, auch ..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lamyae12/10/11

    ze lijken me oke dus ik ga ze kopen !! maar de prijs vind ik wel wat duur.
    zou je mijn site ook eens willen bezoeken ??
    www.styleyournails.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook hooked aan deze shampoo en conditioner. Ik heb recent ook het haarmasker gekocht... and I love it

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @lamyae : Gelieve voortaan je link achter te laten op het daarvoor bestemde vakje. Extra vernoemen van je link in je reactie wordt gezien als spam.

    BeantwoordenVerwijderen

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.