donderdag 24 november 2011

Beter laat dan nooit - China Glaze Haunting Collection

Het is mijn fout, ik had te laat gezien dat Auréline dit artikel had geschreven over deze halloweencollectie en het dus niet klaargezet voor publicatie.

Maar omdat het zo'n leuke swatch is wil ik hem jullie zeker niet ontnemen. Daarnaast is deze collectie nog heel makkelijk online verkrijgbaar dus zoveel ' te laat' is deze post nog niet echt. De lakjes zijn trouwens ook 'very festive' voor de komende feestdagen.It’s Alive is een hele mooie groene kleur nagellak voor zowel de herfst als de winter (tijdens kerst) te dragen.
Ik had tot nu toe geen nagellak van China Glaze maar wel al veel over gelezen op andere beautyblogs. Ik ben er heel tevreden over deze nagellak. De nagellak lakt ook heel gemakkelijk, en dekt al goed bij één laag.Deze collectie bevat ook een ‘glow polish’. Hierdoor geef je een leuk effect aan je nagels.
Op deze swatch heb de glow polish aangebracht op mijn nagels en inderdaad in de donker geven ze licht, je hebt geen blacklights nodig om het effect te zien.


Natuurlijk was het wel onmogelijk om mijn nagels te fotograferen in het donker maar heb toch leuke foto’s kunnen maken van het nagellakje zelf.
3 opmerkingen:

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.