maandag 30 januari 2012

Advertorial: maand van de preventie

Ben jij een dierenliefhebber en heb je zelf huisdieren?

Lees dan zeker volgend bericht even:

Het principe van de campagne “Maand van de Preventie” is eenvoudig: tijdens de maand februari kunnen de eigenaren van honden en katten een afspraak maken met een deelnemende dierenarts om een gratis preventief onderzoek te laten uitvoeren van hun huisdier.
Door te klikken op www.maandvandepreventie.be komt u op de site waar u zich dient te registreren. Vervolgens kunt u een afspraak maken bij één van de deelnemende dierenartsen. Doelstelling van dit onderzoek is om eventuele afwijkingen of ziektes bij de hond of kat vast te stellen zodat deze in een vroeg stadium kunnen worden behandeld.
We wensen te benadrukken dat het gereserveerde onderzoek volledig gratis zal zijn. De deelnemende dierenartsen doen dit zelfs belangeloos. Het is wel belangrijk om te weten dat geen extra onderzoeken worden uitgevoerd (zoals röntgenfoto’s, bloedafname, verdoving, enz.). Er wordt ook geen vaccinatie uitgevoerd.

Achter dit mooie initiatief schuilt ook een andere goede zaak. Voor elk gezondheidsformulier dat door de eigenaar bij de dierenarts wordt gebracht, dat wordt ingevuld en teruggestuurd door de dierenarts, zal Hill’s 1 € geven aan het “Belgisch Centrum voor Geleidehonden vzw”, om de opleiding en lessen van blindegeleide honden te steunen. Voor meer informatie over dit mooie initiatief, surf naar www.geleidehond.be


Klinkt goed toch? 


1 opmerking:

  1. Anoniem7/2/12

    Wat een leuk initiatief! Ik ga hier zeker gebruik van maken. Dankjewel om dit te delen, al zullen mijn twee honden je niet zo dankbaar zijn, die haten naar de dierenarts gaan. :p

    BeantwoordenVerwijderen

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.