zaterdag 31 oktober 2009

Swatches Moonminerals


Ik had mijn pakje van Moonminerals al een poos geleden ontvangen maar heb pas nu de tijd gevonden ze te swatchen. De kleuren die ik hier toon zijn maar heel moeilijk vast te leggen op foto omdat ze veranderen als je je hand draait. Ook is de kwaliteit van de foto's sterk achteruit gegaan nadat ik de cijfers er had bijgezet, dus staat er onderaan nog een extra foto.

Links zie je een foto met flits, rechts dezelfde kleuren in daglicht.
1. Chocolat, een mat donkerbruin, ideaal als wenbrauwpoeder voor brunettes ( voor blondbruine wenkbrauwen helaas niet geschikt)

2. Golden Brown, een bruine kleur met gouden finish.

3. Bisque, een heel zachtroze met zilveren glittertjes

4. Hazel, lichtbruin met shimmer waardoor het van heel licht naar donkerder gat afhankelijk van de lichtinval.
5. Pure bronzer, doet me denken aan Hazel maar dan oranjer, wederom met shimmer, maar minder fel dan bij hazel.


Mijn conclusies:

Bisque is een heel mooi kleurtje, ik ben er volledig weg van, maar je moet wel oppassen met de glitters dat je niet in overload gaat. Voor dit kleurtje heb je een goede primer nodig om het tot zijn recht te laten komen.

Chocolat, Golden Brown en Hazel zijn net zoals verwacht, geen grote verschillen met wat ik in gedachten had toen ik ging bestellen. Chocolat is echt een heel geschikt wenkbrauwpoeder dankzij zijn matte finish.

Pure Bronzer wordt eigenlijk verkocht als bronzer/highlighter , maar daarvoor vind ik het toch wel te oranje. Op de foto van de website lijkt dat niet zo maar hieronder kan je het potje zien staan ( rechts naast mijn hand) en dan is het toch wel opvallend oranje.(Klik om de foto groter te zien, je kan heel duidelijk de textuur van alle kleuren zien)

10 opmerkingen:

 1. Zijn echt mooie kleurtjes! Ik heb je trouwens getagd;)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Margot: THX! Zal er volgende week werk van maken. En suprise: ik heb twee handschriften! Mijn 'echte' handschrift en mijn 'teachers' handschriften. ( jaja meervoud, want op elke school verschilt dat!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem31/10/09

  ik vind ze wel leuk, maar ben zelf meer een kleurtjesmens (en ik heb al het neutrals palette ;) )
  zien er wel kwalitatief uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem31/10/09

  Wauw ik hou van bruintinten, vooral 1 en 2 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Prettybudget: volgende keer de kleurtjes :) ik probeer ze wat per kleurcategorie te showen. Waar heb je je neutrals pallet gekocht? rechtstreeks bij CS?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allemaal super mooie nude kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.