zaterdag 14 januari 2012

Max Factor Miracle Touch Creamy Blush

Ik heb altijd al een zwak gehad voor blushes in crème vorm.

Poederige blushes benadrukken de poriën en oneffenheden, en dat is nu net NIET wat we willen toch?

Sinds enkele weken ben ik compleet ' hooked' aan deze Miracle Touch Creamy Blush van Max Factor in de kleur ' Soft Pink'. Ik betrap mezelf erop steeds weer met deze blush aan de slag te gaan en m'n andere spulletjes te verwaarlozen.



In tegenstelling tot andere crèmeblushes ruikt deze lekker neutraal. Niet naar een potje play-doh of iets dergelijks.

No really, ruik eens aan de producten van Benefit (zeker cream foundations etc ..) , je wordt meteen terug gestuurd naar je Play-Doh tijdperk, echt niet fijn om te gebruiken.

Eénmaal aangebracht verandert deze blush niet in een poedervorm. Hij blijft een beetje 'creamy'. Niet dat je een vettige glanzende wang krijgt, maar eerder een soort schattige satijnen roze gloed.




Het potje is naar de kleine kant. ( Lees: het is eigenlijk inieminie), maar toch doe je er verbazend lang mee.

Ik 'blush' mezelf al weken aan een stuk met dit wangkleurtje en je ziet amper dat het ooit met een vinger is aangeraakt.

Ja je leest het goed: vinger!

Ik gebruik niet graag een kwast of iets dergelijks voor cream producten. Sommigen vinden dat onhygiënisch, maar dan vraag ik me wel af of een kwast waar restjes make-up liggen in te broeden dan WEL hygiënisch is. ( Oh please, alsof kwasten echt om de andere dag worden gewassen, R U kidding me?) 

And I do wash my hands you know, ....  + de Max Factor MUA demonstreerde ZELF met zijn vingers so ...





De prijs van 10,99 per potje is niet echt 'budget', maar het is nu ook geen prijs om van achterover te vallen.
Zoals je ziet, geen vettige schijn, maar ook niet echt 'mat' . Just the way we like it! ^^
 
 
En hoe zit het met jullie? Vingeren jullie erop los ? ( Bij het aanbrengen van make-up eh!! Of wat dacht je :p) Of gebruik je altijd de nodige spons/borstel/watje ....

10 opmerkingen:

  1. Het is een mooie kleur, precies ook een kleurtje voor ' alle dagen'. Ik ben toch geen zo'n fan van creamy producten, I can't help it. En ja, ik zou er ook gewoon met mijn vingers inzitten :d

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vertrouw mijn vingers zelfs iets meer dan nodig: foundation, blush, concealer, lipstick/gloss zelfs oogschaduw,... Enkel losse poeder en poederblush breng ik aan met een kwast!
    Binnenkort ga ik me toch een setje brushes aanschaffen, want als je make-up aanbrengt met je vingers (ik denk dan vooral in poedervorm) schijnt het minder lang te blijven zitten omdat de make-up mengt met het talg van je huid. Meer weet ik er ook niet van...
    Ik ben in elk gevan ook fan van die creamblush. En de kleur.... Sold!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goeie review! Ik sta telkens weer stil bij het rek van Max factor bij deze blushes, maar ik vond/vind ze een beetje prijzig. Maar als je zegt dat ze het waard zijn, wil ik ze misschien toch wel een kans geven! Ik houd ook eerder van creamy producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mij lijkt het echt fijn, maar of ik er zo goed mee overweg kan..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Superdivas: geloof het of niet maar ik ben ook zeker geen make-uptalent hoor. Ik ben meer bezig met maskertjes en scrubs dan met make-up :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb deze ook! Ben er minstens even enthousiast over :) Superproduct!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind hem ook erg fijn!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Anoniem15/1/12

    ik vind of vond je blog superfijn, de laatste tijd schrijf je echter bitter weinig fijne artikels, en als er iets opkomt is het van aureline ipv van jou en die's echt zo saai!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @Anoniem: het artikel waarop je net reageerde is toevallig wel eentje van mij maar bon :D Auréline heeft een totaal andere schrijfstijl dat is waar, maar er zijn vast ook mensen die dat net fijner vinden. Misschien kan je kwtetsende opmerkingen ( want dit is wel duidelijk een steek naar Auréline) voortaan beetje meer privé houden en mailen naar honestbeauty @ live.be , dat is mijn persoonlijk e-mailadres

    BeantwoordenVerwijderen

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.