dinsdag 3 januari 2012

Review: Supernaturals arganolie met lavendel


Onlangs kreeg het Honestbeauty team 3 verschillende soorten arganolie van Supernaturals om uit te proberen.

Vandaag een review van de variant met lavendel.

Eerst en vooral: de verpakking is enorm handig.

Voordien heb ik enkel oliën gebruikt in een flesje zonder pomp wat gegarandeerd 'aflopers' gaf waardoor het flesje een vette en glibberige boel wordt.

Hier is dat totaal niet het geval, je pompt gewoon de gewenste hoeveelheid op je hand en hoeft daarna met je vette handen niet meer aan het flesje een te komen om het even dicht te draaien.
De olie zelf heeft een Ecocert certificaat. Hiermee haal je bij Honestbeauty altijd goede punten natuurlijk.

Wat wel jammer is: de geur van lavendel is amper aanwezig. Zelf vind ik dat niet zo erg, geef mij maar geurloos, maar het is wel jammer voor de mensen die express een bestelling plaatsen om die lavendelgeur bij hun arganolie te hebben.

De geur is moeilijk te omschrijven. Het ruikt zoals echte onbewerkte arganolie. 'aards'. Niet zoet of kruidig ofzo.

De prijs is niet zo mals: 15,50 euro voor 60 ml, maar met enkele druppeltjes smeer je een volledig been in. Met die 60 ml kom je dus een heel eind.

En hiervoor krijg je ook wel een lekker allround product in de plaats. Je kan er gewoon als huidolie mee aan de slag, of een klene hoeveelheid aanbrengen op de puntjes van je haar tegen de droogte, of een grotere hoeveelheid als haarmasker gebruiken.

En dan nog m'n persoonlijke favoriet: een lepeltje groene klei, lauwwarm water en wat drupjes van deze arganolie: een zalig home made gezichtsmasker ^^ .Kortom: www.arganolie.nl met de lavendel/arganolie is geslaagd voor de Honestbeauty test. Een puur product zonder al te veel onnodige poespas in een handige maar toch wel stylish verpakking.

Verder krijg je ook een heel snelle en correcte afhandeling van bestellingen + snel antwoord op al je vragen.

Meer moet dat niet zijn.

1 opmerking:

  1. Ik heb hem ook en ik ruik de lavendel wel goed.. Ik ben verslaafd :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.