dinsdag 28 februari 2012

Persvoorstelling Innéov

Vandaag was het zover, de persvoorstelling voor de lente / zomer 2012 van Innéov / Vichy / la Roche Posay.

Er kwamen enkele nieuwe producten aan de orde, maar ook herlanceringen van seizoensgebonden producten zoals zonnebrandcrèmes.

Vandaag toon ik jullie in vogelvlucht wat je van Innéov zoal mag verwachten.





De aandacht zal komende maanden weer gevestigd worden op de voedingssuplementen van Innéov aangaande de zon. Enerzijds een anti-oxidanten mengeling om sneller, egaler en langduriger bruin te worden met vermindert risico op huidveroudering. Anderzijds suplementen die de weerstand van de zongevoelige huid helpen te verhogen.

Adviesprijzen respectievelijk 18 en 25 euro.

NIEUW! Innéov tegen cellulaire veroudering.

Deze suplementen beloven een jeugdigere uitstraling van binnenuit dankzij hesperidine. 
Hierbij hoorde een heel technische en wetenschappelijke uitleg die ook de vertaler-tolk bij momenten net iets te veel van het goede werd. 

Het komt erop neer dat de eigen anti-oxiderende afweer van de cellen wordt versterkt en vrije radicalen geneutraliseerd worden. ( Zoals je weet kunnen cellen door vrije radicalen oxideren, dit is heel verouderend en moet dus vermeden worden)

Deze kuur moet je 3 maand volgen en daarna zou je huid meer moeten stralen en soepeler aanvoelen.

Adviesprijs: 29 euro voor 60 tabletten. 

Nu kan ik me voorstellen dat er superfreaks zijn die EN vitamines slikken EN extra zinktabletten EN een pilletje voor de haargroei EN een pilletje voor een platte buik EN een pilletje tegen rimpels EN ...

Nujah .. doe dit niet.

Op zich kan het geen kwaad. Je zal heus niet ' overdosed' raken van wat vitamientjes, maar overdaad schaadt op termijn. Het is aan te raden de ADH ( aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) toch te respecteren en bij geval van twijfels toch eens aan de apotheker te vragen of je niet nutteloos pilletjes aan het slikken bent. Bepaalde vetoplosbare ingrediënten kan je lichaam maar in beperkte mate opnemen, als je meer neemt verdwijnt het gewoon EXIT spijsverterting, met andere woorden: dan heb je dure kaka. :p Zonde van het geld.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.