maandag 12 maart 2012

Een klassieker om te hebben - Amazing Grace van Philosophy

Je moet als Philosophy fan serieus onder een steen geleefd hebben als je nog niet doorhad dat het merk vanaf nu ook in België te verkrijgen is bij Ici Paris XL.

Ben je niet meteen into Philosophy maar wil je het merk wel leren kennen? Dan raad ik zeker deze bestseller ' Amazing Grace' aan. Nee niet de bekende hymne, de eau de toilette. ( like deuh :p )Net als alle producten van Philosophy is de verpakking aangedikt met filosofische levenswijsheden, altijd fijn om te lezen.Het geeft de producten iets ' goddelijks'. Leep marketingtruukje waar ik als een blok voor val.
Toen ik dit las dacht ik ' Damn, dat is zooo waar!' We zijn echt in onze maatschappij zo getraind op het bereiken van 'iets' maar niet getraind op wat er gebeurd nadat je dat 'iets' bereikt hebt. 

De hamvraag blijft natuurlijk: hoe ruikt hij dan?

Samengevat: fris en schoon. Het doet wat denken aan vers gewassen linnen. Bloemig, een hint muskus en heel vaag ook iets citrusachtig, maar het bloemige overheerst.

Het is zeker geen sterke geur. Geen 'klap in je gezicht' geur. Maar dat is voor de aankomende lente zeker gepast. Laat het zware bombastische van de winter maar achterwege. 


Prijs: 37,17 euro voor 60 ml. 4 opmerkingen:

  1. Er zijn echt zoveel varianten van deze geur! Pure Grace, Amazing Grace, Inner Grace, Eternal Grace... Ben pas eens gaan snuffelen bij de Ici Paris XL en ik verwachtte er superveel van, maar de geuren vielen me erg tegen! Er was er eigenlijk maar eentje die me aantrok, maar ik denk dat ik toch liever "Falling In Love" heb. Al wordt die dan weer niet verkocht bij de IPXL... :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uhu ja :) je kan de productfoto's van alle parfums zien bij een bericht van vorige week bij de persfoto's van IPXL. Wat viel er precies aan tegen? Te zacht qua geur? Want het is wel heel licht ..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Uhu ja :) je kan de productfoto's van alle parfums zien bij een bericht van vorige week bij de persfoto's van IPXL. Wat viel er precies aan tegen? Te zacht qua geur? Want het is wel heel licht ..

    BeantwoordenVerwijderen

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.