vrijdag 9 maart 2012

Eye candy - IPXL persvoorstelling foto's

Tijd voor wat pure eye candy: foto's die ik genomen heb afgelopen dinsdag op de persvoorstelling van enkele exclusieve Ici Paris XL merken.


Onderweg: lekker stressy op de autostrade. My god! Vier vakken en dat voor iemand die een half jaar geleden nog nooit op de autostrade had gereden!Het standje van Qiriness. 

Ik was vooral onder de indruk van de 'Fluide lacté Demaquillant'  Een reinigende lotion voor de droge huid die echt ZOO mooi is! Parelmoer roze! En hij laar je huid dan ook met een mooi glow achter.

Nieuw in het gamma is ' Le wrap terre d'Orient' , maar meer daarover later.Hier zie je twee nieuwe producten van Fekkai, die zullen te verkrijgen zijn vanaf mei, maar ook meer daarover in een apart artikel. ( Al kan ik niet meteen beloven wanneer dat zal zijn, er is zoveel om over te schrijven!)


Het standje van Orlane, dit merk sprak me persoonlijk minder aan omdat ik zelf nog niet in de leeftijdscategorie zit om al echt anti-rimpelverzorging te kopen, maar m'n mama zal hiervan een serum uittesten. 
Het Philosophy standje waar ik al meteen enkele items op m'n wishlist heb gezet. Wat een heerlijk merk!

Enerzijds de Microdelivery Peel ( een peeling uit twee delen die je pas last minute samenvoegt zodat de ingrediënten pas met elkaar reageren op je huid en niet ervoor uitgewerkt raken) en het Turbo Booster C Powder. Een potje vitamine C in poedervorm. Je kan dit poeder mengen met je dagcrème zodat je dagcrème gepimpt wordt met een heleboel anti-oxidanten, of verwerken in een maskertje of ..


Standje van het ' Belle de jour' gamma van Kenzoki.

Ik testte in het verleden de dag/nachtcrème al en kreeg instant nostalgische liefdesgevoelens bij het ruiken van de producten. Wat ruiken ze toch lekker! Dit zijn gewoon pure verwennerijen op alle gebied. 


Het standje van Black Up. Een make-up merk speciaal voor de gekleurde vrouw. Want toegeven, met een chocoladebruine huid geschikte make-up vinden is echt lastig. De pigmentatie moet heel intens zijn of je ziet het niet. En probeer maar eens een geschikte fond de teint te vinden! Alles is hier gebaseerd op ONZE huidtinten. Daarvoor is er nu dus Black Up. Maar ook wij ' bleekscheetjes' zullen er onze gading wel in vinden hoor. ;)De stand van Erborian, een merk waar ik nog nooit eerder van hoorde, maar het ziet er enorm veelbelovend uit. 

4 opmerkingen:

 1. Leuk dat je de fotos met ons deelt, ziet er uit dat je een leuke dag had! Wat een mooie producten allemaal :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zag er heel interessant uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem9/3/12

  Met zo stressy in de auto op de snelweg hoop ik dat je de foto niet zelf nam :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zag er heel leuk uit! Ik ben ook benieuwd naar die Fluide Demaquillant van Qiriness! En die highlight care van Fekkai ziet er ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.