donderdag 30 april 2015

Dineren met een BV voor het goede doel !

Ik kreeg vandaag via een persbericht te horen van een heel leuk initiatief. Omdat er een tijdslimiet op staat heb ik even de tamme bes uitgehangen en het persbericht voor jullie hier overgenomen. Ik ga zelf alvast eens een kijkje nemen of er een BV van m'n gading tussen staat.


Marlène de Wouters brengt het initiatief “Dine with a star” naar Vlaanderen en vond 50 BV’s die zichzelf willen laten veilen voor het goede doel.
Het initiatief “Dine with a Star” houdt in dat iedereen via Ebay een bod kan uitbrengen om te gaan uit eten met de BV van zijn/haar keuze.
De diners gaan door in het Antwerpse Dock’s Café.
Biedingen starten vanaf 300 euro en zijn geldig voor 4 personen.  Die gaan dan eten met de BV van hun keuze.  Het etentje is all-in : aperitief, wijn, entrée, hoofdschotel en dessert en pralines inbegrepen. Voor een minimum bedrag van 75 euro per persoon kan je dus de avond van je leven beleven.
Onder de BV’s zijn er mensen uit de showbizz (Véronique De Kock, Ann Van Elsen…), maar ook uit de sportwereld (Kim Clijsters, Eddy Merckx…) en topchefs zoals Wout Bru. Kelly Pfaff en Sam Gooris kunt u zelfs als duo winnen. Ook Marlène zelf heeft zich laten overhalen en staat nu ook tussen de BV’s waaruit je kan kiezen.
De opbrengst van de veiling gaat naar Face for Children in Need , een vzw die in 2003 werd opgericht en zich inzet inzet voor wees- en straatkinderen.
Bieden kan nog tot donderdag 7 mei op http://www.benl.ebay.be/usr/dinewithastar2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.