zondag 24 mei 2015

Eucerin AQUAporin Active - 5 lezeressen mogen meetesten!

Recent kreeg ik een pakketje toegestuurd met twee veelbelovende producten.





Eucerin AQUAporin ACTIVE - Revitaliserende oogcontour verzorging 
Eucerin AQUAporin ACTIVE - Hydraterende verzorging voor het gezicht 
Veelbelovend omdat het (in tegenstelling tot vele andere producten) ein-de-lijk het verschil tussen vet en vocht erkend en omdat Eucerin me in het verleden regelmatig de soelaas verschafte die m'n huid dringend nodig had. 
Zo heb ik een heel vette huid ( veel talgproductie) maar tegelijk ook een uitgedroogde huid ( niet genoeg vocht) . Een lastige combinatie die niet veel merken bedienen. 
AQUAporin, een lichtgewicht verzorging voor alle huidtypes beschikbaar, is dan ook recht in mijn kaarten. Dat er een SPF factor van 25 aan te pas komt is een extra kers op de taart als je 't mij vraagt. 


Dat de dagcrème een zonnebeschermingsfactor heeft en de oogcontourcrème een werking tegen wallen en donkere kringen doet me popelen om het te gaan proberen en reviewen.

Maar dat is niet alles ! 

Ook jij maakt kans om deel uit te maken van het artikel met de review ! 
Meldt je aan als potentiële tester met een motivatiemailtje aan info@honestbeauty.be  met als titel ' Eucerin testimonial' .

Je aanmelden kan tot 31 mei 2015 , the lucky few worden verwittigd op 1 juni 2015 . 

Wat wordt van jou verwacht?
Eerst en vooral dat je in België woont. Deze actie is ( sorry Dutchies ) exclusief voor Belgische dames.
Dat je weet over welk type producten het gaat, dit kan je makkelijk eens lezen op de site van Eucerin
Dat je na ontvangst van deze twee (alvast heel fijn uitziende producten) er een maand lang mee aan de slag gaat, synchroon met yours truly . Daarna contacteer ik je nogmaals om te vragen naar je bevindingen. De verzamelde quotes worden samengesmolten in één testimonial artikel.
Dat je wat knowhow hebt van schrijven over beautyproducten. Een simpele ' Ja, 't was wel goed.' is niet zo informatief voor het Honestbeauty publiek, het hoeft geen thesis te zijn, maar toch wat meer dan een korte sms-stijl . Dat je openstaat voor het eventueel posten van foto's erbij is een pluspunt, maar geen verplichting. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.