zaterdag 6 juni 2015

Yves Rocher - Glossy Lip Pen


Nieuw van Yves Rocher :  de Glossy Lip Pen .

Doet heel erg denken aan vroegere lanceringen van lippenstiften in jumbo potloodvorm van bijvoorbeeld Clinique met hun Chubby sticks.


YR komt op de proppen met 6 verschillende oogstrelende kleurtjes.

Van links naar rechts : 


  • Tangerine Intense
  • Rose Sorbet
  • Rose Parfait
  • Corail Doux
  • Beige Nacré
  • Sable Doré Qua kleur intensiteit is het misschien wat flauwtjes, maar het is dan ook geen échte lippenstift , eerder een verzorgende lipgloss in vaste vorm, een lippenbalsem met een kleurtje . 

De houdbaarheid op de lippen is iets beter dan een klassieke lippenbalsem genre Labello, maar is nog steeds van het type ' smeren-maar-de-hele-dag-door' .

Ikzelf vind dat wel fijn, want zo blijven je lippen er steeds glossy en verzorgd uitzien,maar wie liever één keer 's ochtends een kleurtje aanbrengt is eraan voor de moeite . 
Voor gebruiksgemak scoort hij dan weer een dikke 10/10 .  Even snel snel aanbrengen zonder spiegel is geen enkel probleem en je hoeft hem ook niet aan te scherpen gezien je hem als een klassieke lippenstift naar omhoog kan draaien als hij korter wordt.

Een echt hebbedingetje om in je handtas te hebben voor on-the-go of als 'topcoat' voor overheen een langhoudende lippenstift in een harmoniërende kleur. 

Richtprijs 13,90 euro, maar zoals we wel weten verkoopt Yves Rocher regelmatig aan de helft van de prijs dus kan je ze al hebben voor 6,95 euro per stuk. 

Aan die kortingstarief vind ik ze wel hun geld waard, de volle 13,90 euro daarentegen vind ik aan de prijzige kant voor een waasje kleur. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef gerust je mening!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.